Is Apple nog wel serieus te nemen? Ik neem ze in ieder geval niet serieus meer.

Door iPodKiller op donderdag 8 september 2016 10:41 - Reacties (24)
Categorieën: Apple, Pokemon, Views: 7.975

Nou, gisteren werd de Apple Watch 2 onthuld. Allemaal leuk een aardig as usual.

Ik vond dat Apple al bergje afwaarts ging de laaste jaren. Weinig innoverende producten, eigen producten blijven uitmelken, geen risico's willen nemen en hun reclamecampagnes zijn om te huilen.(lekker de kinderen aanspreken met Selena Gomez bijvoorbeeld)

Maar er is een ding waar ik niet tegen kan is: Je zo verlagen als bedrijf dat je van alle bedrijven met The Pokemon Company / Nintendo gaat samenwerken om Pokemon GO te adverteren met je nieuwe product.

Dit is gewoon om te lachen. Ik ben een grote fan van Pokemon, ik ga zelfs in 2016/17 proberen om zoveel mogelijk punten te sparen voor de Pokémon Video Game Championship Series in Nederland.

Maar een hype als Pokemon GO (wat ik een overrated nostalgie boosted spelletje vind) ophypen met je nieuwe product vind ik echt een dieptepunt van Apple. Wat zou Steve Jobs wel niet denken als hij dit zag? Er is een grens vind ik zelf.

Je gaat gewoon simpelweg niet je nieuwe smartwatch adverteren met een spelletje. Maar het mag omdat het ''Apple'' is ;) Nintendo is ook erg wanhopig om geld aan te nemen van Apple, die zeggen natuurlijk geen nee.

Apple moet gewoon minimalistisch blijven. Ik hou het zelf nog op mijn traditionele pilot watch ;)


edit: Lol, wist niet dat ik zoveel reacties had gekregen hierop haha. En dat voor mijn eerste post :+